Behandelingen

In ons huidinstituut wordt gewerkt met producten van de merken Sepai, La Colline, Murad, Cenzaa, Youngblood, Beauty Supps en Beauty Angel. Na een uitgebreide intake, waarbij ook een voedingsanalyse hoort, bepalen wij samen met u hoe het behandelplan eruit komt te zien. Bij de intake maken wij foto’s uw huid. Tijdens het hele behandeltraject maken we periodiek nieuwe foto’s, zodat we de tussentijdse verschillen aan u kunnen laten zien. Dit om u te tonen hoeveel vooruitgang er al is geboekt.

Gezichtsbehandeling

Wij hebben verschillende soorten gezichtsbehandelingen. Afhankelijk van de resultaten van de intake en uw huidbehoeftes kijken we samen welke gezichtsbehandeling met de daarbij behorende producten voor u het gewenste resultaat geeft.

Vanaf €47,50 (30 min), €62,50 (45 min), €74,00 tot €95,00 (60 min)

Microdermabrasie

Tijdens een behandeling worden op een natuurlijke manier dode huidcellen verwijderd met behulp van fijne kristallen. Vervolgens komt een zachte, gelijkmatige huid tevoorschijn. De behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit vernieuwt en herstelt. Nadat de fijne kristallen de dode huidlaag hebben verwijderd, wordt er een speciale ampul in gesluisd die is afgestemd op de uw huid. Dit gebeurt met de BeautyTec Sim.

Vanaf €62,50 (30 min), €125,00 (60 min)

Bindweefselmassage

Dit is een zeer intensieve massagetechniek die enkele overeenkomsten heeft met lymfedrainage. Deze massagetechniek is nieuw en uniek. De massage werkt cel vernieuwend; de huid gaat er jonger en steviger uitzien. Vooral bij oudere mensen heeft deze massage een gunstig resultaat. We maken als we werken met bindweefselmassage foto’s van uw huid om u het verschil te kunnen laten zien van ‘voor’ en ‘na’.

Vanaf €49,95 (30 min), €89,95 (60 min)

Bioskin smoothing

Met de BioSkin Smoothing behandelen we rimpels en littekens; ook verwijderen we er steelwratjes en couperose mee. Het BioSkin Smoothing apparaat heeft 24-karaats gouden smoothers. Hiermee activeert het de doorbloeding, waardoor de huid strakker wordt. Een hoogfrequent signaal sluit gesprongen bloedvaatjes en strijkt oneffenheden glad. Als u rimpels wilt laten behandelen, dan is dit de voorbehandeling op de BioSkin jetting.

Vanaf €75,00 (20 min)

Bioskin jetting

De BioSkin jetting is geschikt voor de behandeling van rimpels en dieper gelegen littekens. BioSkin jetting is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie. Het is een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen. Bij BioSkin jetting maakt een heel fijn naaldje de rimpel los. Vervolgens wordt de huid, zonder gebruik te maken van inspuitingen, gestimuleerd om zelf jonge collagene vezels te vormen. Dit lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel of het dieper gelegen litteken.

Vanaf €75,00 (20 min)

Beautytec sim

BeautyTec Sim is een apparaat dat werkstoffen de diepere huidlagen in sluist. Dit gebeurt door ultrageluid en hoogvolt te combineren. Daardoor voelt de behandeling ontspannen aan en is zij effectief als het gaat om huidverbetering.

Vanaf €65,00 (30 min), €125.00 (60 min)

T-away

Hiermee behandelen wij rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en pigmentvlekken. Met een zeer fijne naald, die hoogfrequente wisselstroom afgeeft, worden de huidoneffenheden aangestipt. Dankzij de warmte van de naald kunnen zulke oneffenheden heel makkelijk worden aangepakt.

5 minuten €25,00
10 minuten €50,00
15 minuten €75,00

Beauty Angel Collageen Lamp

Het Beauty Light wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. In plaats van de uitwendige symptomen te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering op natuurlijke wijze verminderd.

Vanaf €29,95 (15 min in de behandeling), €39,95 (15 min losse behandeling), €89,95 (30 min in kuur verband met bindweefsel massage of collageen masker.