Over ons

Door onze persoonlijke aandacht wordt u mooier!

Wij behandelen uw huid in totaliteit en combineren Westerse kennis over huidtypen en huidcondities en Oosterse kennis over traditionele geneeswijzen om stap voor stap te komen tot een gezonde en mooie huid. Vanuit de Oosterse huiddiagnostiek leeft de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam.

Acne, Pigmentatie, Rosacea en Couperose zijn vaak huidaandoeningen met onderliggende oorzaken. Een goede huidanalyse, daar starten we dan ook elk bezoek mee.

We hebben de huid van uw gezicht in kaart gebracht, we gaan nu kijken naar uw ‘binnenkant’. Welke lifestyle hanteert u? Bent u gezond en sport u genoeg? Eet u gezond of snackt u veel? We kijken of eventuele huidproblemen terug te herleiden zijn naar uw voeding en lifestyle en we adviseren u over eventuele aanpassingen daarin. Nu we uw ‘binnenkant’ onder de loep genomen hebben, kijken we naar uw buitenkant. We kijken vanuit de Westerse zienswijze naar de conditie van uw huid en uw huidtype. U ontvangt een gedegen advies over de juiste huidverbeterende producten voor uw huid.

Onze voedingssupplementen uit natuurlijke kruiden, mineralen en vitamines zijn een goede aanvulling op uw dagelijkse voeding om uw huid van binnenuit te laten stralen!

Met de juiste huidverbeterende producten en specialistische behandelingen gericht op uw huid in combinatie met de gezonde voeding & lifestyle zorgen we er samen voor dat u van binnenuit en buitenuit een mooie, egale en sprankelende huid krijgt!

We hebben bewust voor de producten van La Colline, Dr. Murad, Cenzaa, PB Serum, Beauty Supps en het make-up merk Youngblood gekozen. Deze merken zijn dierproefvrij en milieuvriendelijk. Ze bevatten geen minerale olie wat de huid gaat verstoppen en geur/kleurstoffen wat de huid kan gaan irriteren.

Onze missie:
Of u nu in ons huidinstituut wordt behandeld of over vijf jaar. U moet altijd worden behandeld met de nieuwste kennis en technieken voor uw huid. Wij zijn zeer gespecialiseerde schoonheidsspecialistes en houden dit niveau graag hoog in het vaandel. Zo volgen wij maandelijks cursussen en gaan wij naar verschillende vakbeurzen in het binnen- en buitenland.

Stralende groet,

Maaike & Lisa

 

VANNU-team