Ervaar de kracht van gezond slowjuice groentesap

Sapbar VANNU perst verse slowjuice groentesappen uit het seizoen, vol groenten, fruit en supergezonde specerijen, kruiden en superfoods, afkomstig van lokale biologische leveranciers. Met veel liefde maken we elke dag heerlijk en vooral gezonde sap combinaties die je kunnen helpen bij het verbeteren of op peil houden van je gezondheid en de huid.

Sap kuur
We bieden een sapkuur aan van vijf dagen. Één flesje van de Sapbar staat qua voedingsstoffen-opname gelijk aan het eten van een kilo groenten. Slowjuice is van alle cold-pressed juices het meest voedingsrijk en werkzaam. Dat komt omdat er alleen met een hoogwaardige schroefpers wordt gejuiced. Door deze manier van persen zijn de vitaminen, mineralen en enzymen ‘vrij- opneembaar’, zodat je lichaam alle voedingsstoffen kan gebruiken.

De juices bevatten een brede, unieke mix van de beste, biologische, groenten, kruiden en fruit en helpen je om het allerbeste resultaat uit je kuur te halen.

 

Bestel hier uw sapkuur!

 

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van heerlijke superfood en smoothie recepten! Like onze Facebook pagina Sapbar VANNU.

Klik hieronder om de brochure van de sapkuur te lezen: