Ik was aangenaam verrast toen ik voor de eerste keer bij VANNU kwam. Wanneer je over de drempel stapt ontmoet je Maaike, een stralende warme persoonlijkheid. Dan begint het echte vakmanschap. Maaike is een op en top vakvrouw en zakenvrouw. Iemand die precies weet wat ze wil, zakelijk alles heeft uitgestippeld tot in de perfectie. En wat zij heeft geleerd en weet deelt zij op een enorm motiverende manier. De behandeling start met voorkennis en voelt als volledig passend op mijn behoeftes en benodigdheden. Geen mooie verkooppraatjes en cliché-zinnen maar kennis en informatie. Door dit alles heb ik een volledig vertrouwen wanneer zij de fantastische behandelingen start. Daarna voel ik mij enorm schoon, fris en verzorgd. Thuis kan ik aan de slag met mijn ‘huiswerk’ in de vorm van producten die ik met veel resultaat gebruik.

vannu-1-van-3

Maaike Helmond van Huidinstituut VANNU, weet dat schoonheid vanbinnen zit. Ze weet bij mij de balans te creëren tussen een gezonde levenswijze, haar behandelingen en producten voor een stralende huid.

Maaike is professioneel zakelijk, en buitengewoon sociaal. Ze straalt professie uit en bovenal is Maaike altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in haar vak. Dat ervaar ik na elke behandeling.

vannu-3-van-3

Ik kom al een paar jaar bij Maaike. Ik heb Maaike leren kennen als een echte vakvrouw, ze weet waar ze over praat en neemt de tijd voor je. Passie voor haar vak en persoonlijke aandacht staan centraal in haar instituut.

Wat ik erg prettig vind is dat Maaike veel weet over voeding en allergieën, zo heeft ze laatst mijn moeder uitstekend geholpen via de telefoon om van haar zonneallergie af te komen. Ze had haar nog nooit gezien, maar door de juiste vragen te stellen en de tijd te nemen wist Maaike precies wat er aan de hand was en hoe ze een snelle oplossing daarvoor kon bieden.

vannu-2-van-3

Videos

Onze merken